FAQ

Wmperextensions

Wimperextensions FAQ’s

Wat zijn Wimperextensions ?

De wimperextensions bij Lash-Art zijn van het materiaal zijde. Wimperextensions worden op iedere afzonderlijke eigen wimper geplaatst, zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan. Dit gebeurt met een daarvoor bestemde lijm. Elke wimperextension wordt dus geplaatst op een natuurlijke wimper . Het is een prestigieuze toevoeging op de beautybranche. EN, je hoeft geen mascara meer te gebruiken als je kiest voor het dragen van wimperextensions . Het plaatsen van wimperextensions is een zeer zorgvuldig en intensief werk en het vereist vaardigheid en precisie. Eenmaal aangebracht zien deze wimpers er heel natuurlijk uit waardoor je, zelfs van dichtbij, niet ziet dat het extensions zijn in plaats van je eigen wimpers. Natuurlijk is er genoeg keuze uit lengtes en diktes. Lash-Art werkt voornamelijk met lengtes tussen 8 en 14 mm. De diktes variëren van 0,07, 0,10, 015 en 0,20 mm. Afhankelijk van de keuze van techniek en de “look” waar je voor kiest. En afhankelijk van de kwaliteit, lengte, dikte en sterkte van de eigen natuurlijke wimpers.

Hoe lang gaan de wimperextensions mee?

Het is een individueel proces. We verliezen 2-5 wimpers per dag. Natuurlijk groeien er ook weer nieuwe eigen wimpers aan die de uitgevallen wimpers vervangen. De wimperextensions van Lash-Art kunnen met de juiste zorg tot 2 maanden blijven zitten. Ons advies is wel om gemiddeld tweewekelijks een refill behandeling te ondergaan. Let wel: Factoren zoals groei van wimpers (de wimpercyclus), lifestyle, zwangerschap of hormoonsverandering, medicatie en algemene nazorg hebben invloed op het behoud van de wimperextensions.

Hoe lang duurt een behandeling?

Het hangt allemaal af van hoeveel eigen wimpers je hebt. Hoe meer je hebt , hoe meer wimperextensions ik kan plaatsen op jouw eigen wimpers, dus – hoe meer je hebt , hoe langer het zal duren . Gemiddelde duur van een behandeling is 2-2,5 uur . Een tweewekelijkse navulbehandeling duurt ongeveer een uur. Tijdens deze behandeling worden te ver uitgegroeide wimperextensions van de eigen wimper verwijderd waarna weer een nieuwe wimperextension wordt geplaatst. Ook op nieuw aangegroeide wimpers wordt een wimperextension geplaatst. Op de babyhaartjes wordt geen wimperextension geplaatst. Deze zijn nog niet sterk genoeg en hebben ruimte nodig om volwassen en sterk te worden zodat er in de volgende nabehandeling weer een nieuwe wimperextension op kan worden geplaatst.

Kan ik ze zelf verwijderen als ze niet meer willen?

Wimperextensions kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Maar Gelieve niet zelf proberen om de wimperextensions te verwijderen. Ga hiervoor naar een professionele wimperstyliste. U kunt uw eigen wimpers namelijk beschadigen door de wimperextensions er zelf af te trekken.

Lash-Art kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die U aanricht aan uw eigen wimpers door ZELF te proberen de wimperextensions te verwijderen.

Beschadigen wimperextensions mijn eigen wimpers?

Nee, helemaal niet ! De EU gecertificeerde lijm waar we mee werken is speciaal gemaakt t.b.v. een solide hechting, speciaal voor menselijk haar . De lijm droogt zeer zacht op de wimpers , waardoor de wimperextensions flexibel en veerkrachtig blijven , net als uw eigen wimpers . Om extra veel- en extra sterke eigen wimpers te krijgen en te behouden adviseren we het wimperserum van Aphro Celina (€ 49,95) te gebruiken en een speciale nazorg coating van Neicha (€ 24,95) die ervoor zorgt dat de wimperextensions beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. Deze coating hebben wij in transparante of extra zwarte uitvoering voor extra glans en ‘blackness’. Daarnaast adviseren we om op een satijnen kussensloop te slapen die er voor zorgt dat de wimperextensions tijdens de slaap niet kunnen blijven haken en uitvallen. Lash-Art is partner van Beauty Pillow): anti -aging satijnen kussenslopen (€ 21,95).

Ik heb mijn wimperextensions door een andere wimperstyliste laten zette en ik ben niet tevreden . Kunt u mij helpen ?

Natuurlijk – ik zal blij zijn om je wimpers te repareren als je niet tevreden bent over het resultaat. Een wimperstyliste kies je zorgvuldig. Voordat je besluit om wimperextensions te laten zetten bekijk je de voor- en na foto’s van diverse stylistes en daarna maak je je keuze. Ook moet zij in staat zijn om je diverse technieken en ‘looks’, lengtes en diktes aan te bieden zodat je het resultaat krijgt dat overeenkomt met jouw wensen. Wees dus voorzichtig – het kiezen van de verkeerde persoon (waarschijnlijk veel goedkoper dan de andere) kan je beschadigde, aan elkaar geplakte wimpers bezorgen of een veel te snelle uitval van de wimperextensions.

Kan ik bij mezelf ook wimperextensions plaatsten?

Nee, alleen een getrainde professional is in staat om een set wimperextensions te plaatsen . Onprofessioneel plaatsen of het zelf plaasten van wimperextensions kan oogletsel of een klonterig , onnatuurlijk resultaat veroorzaken .

Wat gebeurt er als een wimperextension los zit of gedraaid?

Trek niet aan de wimperextension . Neem contact met mij op om een afspraak te maken zodat ik deze wimperextension kan verwijderen of vervangen, om schade aan uw natuurlijke wimpers te vermijden. Als je natuurlijke wimpers uitvallen als gevolg van de groeicyclus, dan heb je een navulbehandeling nodig zoals hierboven al omschreven.

Ik heb een paar dagen geleden wimperextensions laten zetten maar een paar zijn er uitgevallen, hoe kan dit?

De wimper heeft een groeicyclus en helaas is het moeilijk om te bepalen welke wimper er klaar voor is om op natuurlijke wijze uit te vallen, dus het is niet te voorspellen op het moment dat de wimperextensions worden geplaatst . Elke dag kunnen we 3-5 natuurlijke wimpers verliezen , maar vaak vallen ze onopgemerkt uit , tenzij ze in je oog vallen. Als we wimperextensions gaan dragen dan zijn we ons in een keer veel beter bewust van het proces van uitvallen en aangroeien van de eigen wimpers. De wimperextension is natuurlijk donkerder, langer en dikker dan de eigen wimper dus het valt meer op als we er eentje op ons kussen zien liggen. Als je op je buik slaapt met je gezicht in het kussen of je slaapt op je zij dan zul je merken dat aan die kant de wimperextensions eerder zullen uitvallen. Nogmaals, een satijnen Beauty Pillow zorgt voor het behoud van de wimperextensions en uw eigen wimpers.

Zijn er verschillende maten wimperextensions?

Ja, ik heb een volledig assortiment van verschillende lengtes ( 7mm – 14mm ) , diktes (0,05  0,07, 0,10, 0,12, 0,15 en 0,18, 0,20 mm ) , Curls ( L, L+ C, CC, D ) soorten en kleuren. Iedereen krijgt het resultaat dat zij wenst; klassiek, mascara, dramatisch, elegant, glamour.

Is de wimper lijm en lijm remover veilig?

Ja, in de juiste handen en door het laten plaatsten van wimperextensions door een kundig en ervaren wimperstyliste, is het veilig . Ik ben gespecialiseerd in wimper extensions en ik besteed veel aandacht om ervoor te zorgen dat de lijm en lijm remover niet in contact komt met de huid of ogen . De gebruikte lijm is een hoogwaardige sneldrogende lijm die samen klontering tegen gaat . Aangezien de lijm wordt gebruikt rondom de ogen is het belangrijk om alleen wimperextensions te laten plaatsen door een getrainde en gekwalificeerde wimperstylist.