Warning: Illegal string offset 'url' in /home/customer/www/lash-art.nl/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/mediapanel/module-mediapanel.php on line 272

Wimperextensions

Alles over onze wimperextensions

Werkwijze wimperextensions bij Lash-Art
De wimperextensions van Lash-Art worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale wimperextensions lijm op waterbasis, die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een J curl, L curl, C curl of D curl waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Wij creëren een natuurlijk effect en naar wens een echte glamour look.

De gemiddelde behandeltijd voor een nieuwe set wimpers is ongeveer 2 uur. Een opvul behandeling duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur. Het ligt er natuurlijk wel aan voor welke “Look” je kiest. De daarbij behorende techniek en de hoeveelheid wimpers bepalen ook de duur van de behandeling.

Lash-Art werkt uitsluitend met wimperextensions van synthetische zijde. Ze zijn zeer zacht en bijna gewichtsloos.. De wimperextensions hebben een mooie krul (keuze uit o.a. C of D curl). Door de wimperextensions een zijden coating hebben, zijn de wimpers intens zwart en is mascara overbodig.

Lash-Art werkt alleen nog maar middels de volume techniek.

Waarbij meerdere lichtgewicht wimpers op 1 wimper worden geplaatst. Dit noemen wij ook wel de  waaier techniek. Deze techniek is bestemd voor vrouwen met weinig wimpers die toch een volumineuze look willen creëren, of voor vrouwen die normaal tot veel wimpers hebben en houden van een meer opvallende en uitdagende oogopslag.

Houdbaarheid van de wimperextensions van Lash-Art
Uw wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de 6 tot 8 weken vernieuwen. Een wimperextension blijft dus 1 tot 8 weken zitten, maar dit kan ook variëren tot enkele weken. U verliest ongeveer 3 tot 5 eigen wimpers per dag. Schrik dus niet als u wimperestensions op uw kussen vindt. Raak niet in paniek, dit is normaal maar valt nu alleen meer op. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij een refill opvulbehandeling iedere 2 tot 3 weken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor 1 keer te doen als u bijvoorbeeld of vakantie gaat, een trouwerij heeft, zelf gaat trouwen, of voor een feestje etc. De wimperextensions kunt u er na verloop van tijd af laten halen.

Indien u de wimperextensions wil laten verwijderen, doe dit dan nooit zelf maar laat dit altijd door een wimperstyliste doen. De wimperextension lijm die wordt gebruikt, is niet oplosbaar met olie of andere make up reinigers. Deze wimperextensionlijm is alleen oplosbaar door de bijbehorende gel remover te gebruiken. Deze remover kunt u niet zelf aanschaffen maar wordt alleen gebruikt door  de wimperstyliste als u er toch voor kiest om de wimpers te laten verwijderen.

Voordelen wimperextensions van Lash-Art
Mooie volle gekrulde wimpers zonder gebruik van Mascara;

Meer zelfvertrouwen;

Natuurlijke uitstraling;
Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig;
Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen;
Praktisch gewichtsloos, u voelt de wimperextensions niet;
Met deze wimperextensions kunt u zwemmen, douchen, naar de sauna etc.;

Geen tranende ogen meer door uitloop van mascara;

De deur uitgaan zonder make up scheelt een hoop tijd;

Verzorging wimperextensions van Lash-Art
Wrijf niet in uw ogen, hierdoor breken uw wimpers af

  • Wimpers onder de douche afspoelen met water en zwitsal zeepvrije wasgel
  • Trek niet aan uw wimpers
  • Verwijder nooit uw wimpers zelf, laat dit altijd in de salon doen. De wimperextensions zitten met een speciale wimperextension lijm vast en kunnen alleen worden opgelost met de daarvoor bestemde gel remover. Ga het ook niet met olijf olie of andere olie proberen want dan breken uw eigen wimpers af.
  • U hoeft geen mascara te gebruiken maar als u toch mascara wilt gebruiken kunt u de mascara van Lash-Art gebruiken die speciaal voor de wimperextensions is gemaakt, namelijk op waterbasis. Als je mascara op oliebasis gebruikt (alle mascara’s die je koopt in de winkel) dan kunnen wij geen refill meer uitvoeren. Mascara op oliebasis kun je namelijk niet van de wimperextensions afhalen zoals u dat vroeger met mascara deed.
  • Uit elkaar kammen met een wimperborsteltje

U krijgt na een nieuwe set wimperextension aftercare  informatie mee en u ontvangt een gratis wimperborsteltje.

Heeft u nog vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina