Warning: Illegal string offset 'url' in /home/customer/www/lash-art.nl/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/mediapanel/module-mediapanel.php on line 272

Wenkbrauwextensions

Alles over onze wenkbrauw extensions

iBrow extensions van Lash-Art

Wenkbrauwextensions, ook wel  Ibrow extensions genoemd, zijn de trend!. En ze zijn dé oplossing voor vrouwen die een vollere look wensen.

De 2 W’s zijn op het moment de beautytrend! Wimpers en Wenkbrauwen!! Al enige tijd is deze trend “hot” in o.a. Amerika, Italië en Engeland. Het zingt al een tijdje rond: volle wenkbrauwen zijn dé nieuwe beautytrend. Wég met dat zuinige streepje boven de ogen, dit seizoen straal jij met weelderige wenkbrauwen. Mijn ervaring met wimperextensions heeft mij doen besluiten om mee te gaan met deze trend en ook wenkbrauwextensions aan te gaan bieden in mijn salon Lash-Art.

Volle en mooi gevormde wenkbrauwen

Wenkbrauwextensions werkt hetzelfde als wimperextensions: individuele synthetische haartjes worden één-voor-één bevestigd aan uw eigen wenkbrauwhaartjes of op de huid. Het plaatsen van de haartjes zorgt ervoor dat de wenkbrauwen de juiste vorm krijgen en voller worden. Het is zelfs mogelijk om eventuele littekens rondom uw wenkbrauwen te camoufleren. Afhankelijk van de gewenste look kunnen de wenkbrauwextensions heel subtiel geplaatst worden of juist heel vol. En door gebruik te maken van de juiste kleur zorgt het geheel voor een prachtige, natuurlijke look.

  • Synthetische haartjes
  • Verschillende kleuren voor verschillende huidtinten en haarkleuren
  • Maken wenkbrauwen voller
  • In de juiste vorm en kleur van uw wenkbrauwen
  • Voor een prachtige, natuurlijke look
  •  Wij zullen samen met u kijken welke kleur wenkbrauwextensions het beste bij u past:
  • Blond, Licht Bruin, Bruin, Donker bruin, Zwart

Helemaal geen wenkbrauwen dus alles op de huid geplakt, maximaal 1 week

Heb je iets haartjes maar wil je ze verlengen en (combinatie op de huid en eigen haartjes) dan maximaal 1,5-2 weken

Heb je redelijk wat haartjes van jezelf en wil je ze nog voller hebben en meer gevormd maximaal 2-3 weken

Tevens is het mogelijk om uw wenkbrauwen eerst te verven naar de gewenste kleur, door ons te laten modelleren/epileren en uw gaten op te vullen met wenkbrauwextensions of het model creëren met de wenkbrauwextensions die u wenst.

Prijslijst Wenkbrauwextensions

Wenkbrauwextensions nieuwe set € 37,50

Wenkbrauwextensions nieuwe set inclusief epileren € 42,50

Wenkbrauwextensions nieuwe set inclusief verven & epileren € 45,00

Refill 2 weken € 25,00

Refill 3 weken € 30,00

* Refill is 1 keer mogelijk als u de behandeling kiest i.c.m. verven. Na een eerste keer refill wordt het i.c.m. verven weer een nieuwe set aangezien de extensions dan weer verwijderd moeten worden om eerst te kunnen verven.

Zoekt u wimperextensions?

Bekijk onze wimperextensions pagina