Warning: Illegal string offset 'url' in /home/customer/www/lash-art.nl/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/mediapanel/module-mediapanel.php on line 272

Massages

Bekijk de diverse massages

Bij Lash-Art leer je de fijne kneepjes van het masseren al in 1 dag!

Altijd al de fijne kneepjes van het massagevak willen leren? Maak dan nu kennis met deze speciale workshop! Gedurende deze workshop, kun je kennismaken met de basis technieken uit de klassieke massage of Wellness Massage die thuis kunnen worden toegepast.

Na deze workshop ben je in staat om anderen te voorzien van een heerlijke ontspannende massage.

De workshop duurt 2,5 uur en nadien ben je bijgeschoold in de basis technieken van de klassieke massage. Een echte aanrader om meteen de geleerde basistechnieken in de praktijk te brengen. Deze workshop kan worden geboekt per twee  personen.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een workshop op maat: hotstone massage, of een zwangerschapsmassage.

De kosten voor deze workshop bedraagt € 50,00 per persoon.

Natuurlijk krijg je nadien een heerlijke geurige massage olie mee naar huis!

Bij Lash-Art geniet je van heerlijke zwangerschapsmassages

Een zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt de spieren en stimuleert de bloedcirculatie van uzelf en uw kind. Het zorgt ervoor dat de ademhaling dieper wordt en uw hoofd even helemaal tot rust komt.

Vanaf de vierde maand van de zwangerschap kunt u rugklachten en beenkrampen krijgen, deze massage verlicht die klachten. De laatste periode van uw zwangerschap past het lichaam zich in een korte tijd aan op de snel groeiende baby. Dit merkt u vaak aan bekken-, rug-, nek- en schouderproblemen. Tijdens de zwangerschapsmassage krijgen uw voeten, benen, billen, armen, handen, romp, hals en schouders een ontspannende massage. Voor de buik en de onderrug wordt een speciale zachte techniek toegepast, die helemaal is afgestemd op de gewijzigde spier- en orgaanverhoudingen in het lichaam. Niet alleen uzelf, maar ook uw baby wordt heel rustig van de zachte en aangename bewegingen. Verder kan uw lichaam veel vocht vasthouden en kunt u mogelijk slecht slapen. Een zwangerschapsmassage kan die klachten helpen verlichten.

De behandeling zorgt er ook voor dat u even stil staat bij alle veranderingen in uw lichaam, hierdoor wordt u bewuster van de baby in uw buik. Er is onderzocht dat het een positief effect heeft op beter slapen, minder rugpijn, minder stress en minder complicaties tijdens de zwangerschap. Er is zelfs gebleken dat door de behandeling het percentage vroeggeboortes kleiner is en dat er minder complicaties optreden bij de bevalling

Een zwangerschapsmassage wordt geheel aangepast aan de wensen en mogelijke klachten van de zwangere. U ervaart een ontspannende massage met warme olie waarbij gebruik wordt gemaakt van de geuren Mandarijn of Lavendel.

De zwangerschapsmassage kan liggend op uw buik uitgevoerd worden waarbij we gebruik maken van een Prenatal massagetafel. Deze tafel beschikt over borst- en buikuitsparingen zodat uw groeiende buik en borsten u niet in de weg zitten.

U kunt deze massage boeken voor:

45 minuten € 40,00

60 minuten € 50,00

90 minuten € 70,00

Heerlijke Hotstone massages bij Lash-Art

Bij een Hotstone massage wordt  gebruik gemaakt van warme basaltstenen, voor een zeer aangenaam en rustgevend effect en vernieuwde energie.

De warme stenen zorgen ervoor dat bloed- en haarvaten zich verwijden, de bloedsomloop verbetert en afvalstoffen beter uit het lichaam worden afgevoerd. De Hotstone massage is zeer geschikt bij klachten als: vermoeide benen, spierpijnen, rug- en nekklachten, verminderde doorbloeding, vermoeidheid en hoofdpijnklachten. Na deze heerlijke massage zult u zich ontspannen en energiek voelen.

Bij de massage van 30 minuten worden uw rug en achterkant van de benen gemasseerd.

Bij de massage van 45 minuten worden de rug en de achter- en voorkant van uw benen gemasseerd.

Bij een massage van 60 minuten worden uw gelaat, rug en voor- en achterkant van uw benen gemasseerd.

U kunt deze massage boeken voor:

30 minuten € 30,00

45 minuten € 40,00

60 minuten € 50,00

Heerlijke Indiase hoofdmassage

Deze massage bevordert de nachtrust, het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt versterkt, pijn en stijfheid worden verlicht en stress en vermoeidheid worden verdreven.

Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Als je gestresst bent of kwaad, dan hoopt de spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval. Bij de Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen voor gezorgd dat deze blokkades worden opgeheven en dat deze vervelende spanningsophopingen verlichting krijgen. Maar de effecten ervan zijn niet alleen maar lichamelijk: het werkt ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress bestrijdt. Indiase hoofdmassage rekent op een unieke en bijzondere manier af met de lichamelijke en geestelijke gevolgen van stress.

Naast dat deze massage de nachtrust bevordert, het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterkt, pijn en stijfheid verlicht en stress en vermoeidheid verdrijft,  zorgt de behandeling en de olie voor een gezonde, stralende huid en haren.

De Indiase hoofdmassage duurt 30 minuten en kost € 30,00

Heerlijke Ayurvedische massages

Het doel van deze massage is om de balans in lichaam en geest te herstellen en afvalstoffen af te voeren. We richten ons bij deze massage op de voorkant van het lichaam. In een uitgebreide massage van 1 a 1/2 uur wordt het gehele lichaam behandeld.

Ayurveda betekent kennis van het leven, Ayu is leven en veda is kennis. De Ayurvedische massage gebeurt geheel volgens de eeuwenoude Indiase traditie. Er wordt gebruikt gemaakt van authentieke warme kruidenoliën die op u persoonlijk zijn afgestemd, volgens het concept (de menstypen) Vata, Pitta en Kapha. De kruidenolie werkt tot diep in de weefsels en heeft de kracht afvalstoffen aan het lichaam te onttrekken. De Ayurvedische massage is ontspannend en toch dynamisch, waarbij de energiebanen en weefsels worden gestimuleerd. Het doel van de massage is om de balans in lichaam en geest te herstellen en afvalstoffen af te voeren.

Een Ayurvedische massage kunt u boeken voor:

45 minuten € 40,00

60 minuten € 50,00

90 minuten € 70,00

De voetreflexmassage stimuleert de zenuwuiteinden, de bloedsomloop en helpt het lichaam sneller afvalstoffen te scheiden.

Het uitgangspunt bij voetreflexologie is dat organen en zenuwen verbonden zijn met bepaalde zones in de voeten. Elk reflexpunt komt overeen met organen en een deel van het lichaam.

Voetreflexologie verbetert de bloedsomloop en helpt het lichaam sneller afvalstoffen te scheiden, zodat gifstoffen zich niet tot gevaarlijke hoeveelheden kunnen ophopen in lever, nieren of darmen. De massage verbetert alle lichaamsfuncties, waardoor het zelfgenezende proces wordt gestimuleerd sneller en efficiënter te werken. Het activeert de energie.

Een voetreflex massage kunt u boeken voor:
30 minuten € 30,00
45 minuten € 40,00
60 minuten € 50,00

Heerlijke Wellness massages bij Lash-Art

De klassieke ontspanningsmassage (ook wel wellness massage genoemd) draagt bij aan het welbehagen van de mens en brengt lichaam en geest in harmonie.

Deze weldadige massage werkt stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Het gebruik van heerlijk geurende oliën, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben.

U kunt deze massage boeken voor:

30 minuten € 30,00

45 minuten € 40,00

60 minuten € 50,00

Wil je een afspraak maken?

Bel ons op (+31)-655898901 of ga naar de contact pagina