Warning: Illegal string offset 'url' in /home/customer/www/lash-art.nl/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/mediapanel/module-mediapanel.php on line 272

Lipoedeem

Welkom bij Drs. Reggy Schift, de lipoedeem specialist.

Lipoedeem erkenning

Voordat de diagnose lipoedeem wordt gesteld, hebben Patiënten vaak een lange lijdensweg achter de rug. De juiste diagnose is een opluchting voor de patiënt en de eerste positieve ervaring met drs. Schift.  Drs. Schift is in 1998  gestart met de chirurgische behandeling van lipoedeem. Hij herkent de pijnlijke chronische ziekte, en biedt een oplossing waardoor de kwaliteit van leven van de lipoedeem patiënt aanzienlijk verbetert.

Na de benodigde behandelingen ervaren patiënten:

  • Minder pijnlijk en zwaar gevoel in de benen
  • Minder opgezwollen benen;
  • Minder drukkende pijn in de ledematen;
  • Mindere Bewegingsbeperking (de huid schuurt tegen elkaar);
  • Minder pijnlijke gewrichten;
  • Een betere nachtrust.

In een persoonlijk gesprek kan drs. Schift u vertellen wat hij voor u kan betekenen. Tijdens een consult worden de behandel mogelijkheden besproken en de werkwijze uitgelegd. Drs. Schift schetst een reëel verwachtingsbeeld van het eindresultaat. Aan de hand van een individueel behandelplan worden ook de kosten in kaart gebracht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de contactpersoon van drs. Reggy Schift in Nederland, mevr. E. Postma via 0681093909.

Intake gesprek:

Wilt u een afspraak maken voor een intake gesprek? Stuur dan een email naar info@praktijkschift.com. Wij sturen u dan via email alle informatie toe en een intake formulier.

  • Check uw map Spam of ongewenste items als u geen mail denkt te hebben ontvangen!

Heeft u nog vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina