Warning: Illegal string offset 'url' in /home/customer/www/lash-art.nl/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/mediapanel/module-mediapanel.php on line 272

Over Ons

Voor Wellness en Wimpers

Een stukje over ons

Mijn naam is Eline Postma. Oprichter van Lash-Art (voorheen Wellness Massage Arnhem). Voordat ik mijn massagepraktijk startte (begin 2012) werkte ik als case manager bij een particuliere verslaving zorginstelling en daarna als consulente voor een plastisch chirurg.

Voor mij is wellness (het welbevinden van ons zelf) heel erg belangrijk en in vele opzichten te creëren. Van binnenuit maar ook door blij te zijn met de buitenkant.

Met “wellness” als uitgangspunt heb ik mijn massage opleidingen in de praktijk gebracht en ben ik naast mijn werk als masseur een samenwerking gestart met arts/dermatoloog Reggy Shift van Praktijk Schift. Reggy Schift is gespecialiseerd in de behandeling van lipoedeem. Hierover is meer informatie te vinden op mijn website.

Vanwege mijn passie voor het dragen van wimperextensions heb ik een aantal jaren geleden de opleiding one by one wimperextensions bij Lash Extend gevolgd. Voordat ik het wist had ik een aanzienlijk klantenbestand van vrouwen die, net als ik, blij worden van het dragen van wimperextensions en het gemak hier van.

Ik ben mijn kennis vervolgens gaan uitbreiden met Master Classes waaronder de training “lower lashes”, Russian Volume en wenkbrauwextensions. Samen met mijn collega Anastasia de Gast probeer ik volledig up to date te blijven van de nieuwste technieken op het gebied van wimperextensions zodat ik mijn klanten altijd kan voorzien van de nieuwste mogelijkheden en looks. Sinds 2014 geef ik ook opleidingen tot wimperextensions specialist. Ik vind het ontzettend leuk om kennis en ervaring over te brengen op vrouwen die net zo enthousiast zijn over wimperextensions als ik zelf.

Sinds 2018 kunt u bij Lash-Art ook terecht voor Microblading; Semi permanente make-up voor de wenkbrauwen middels de 3D hairstroke techniek. Zo blijven we ons ontwikkelen en mooie behandelingen bieden waardoor uw zelfvertrouwen alleen maar groter wordt.

Tot ziens bij Lash-Art [voor wellness & wimpers]

Wat zeggen klanten over Lash-Art?

Klankrecensies

  • Eline en haar collega hebben mij weer voorzien van prachtige wimpers. Ik als tevreden klant kom al jaren en dat zal ik ook zeker blijven doen!! Zeker een aanrader.
    Marilouise Vaste Klant